399 Kč –10 %
zferment
Loading...

Základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů...

Detailní informace

399 Kč –10 % 359 Kč
Skladem (2 ks)

Zfermentujte to!

Kód: 949815.01
Novinka
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Radost z fermentovaných rajčat, prokvašených jablek nebo sýrového kešu bochánku? Tento základní kurz kvašení vám pomůže na cestě k trvanlivosti regionálního a sezonního ovoce, zeleniny a ořechů a k jejich úžasné chuti.

Autorka Stefanie Horn vám v této knížce ukáže, jak se dají se základními praktickými vědomostmi, užitečnými tipy a recepty s moderními nápady vykouzlit kreativní fermentované zázraky. Několik jednoduchých kroků vede nejen k rozmnožení mnoha živých organismů a produkci probiotik, ale také ke spoustě chutí. Tato kniha jde ale ještě dál a ukáže vám také, že startér můžete používat nekonečně dlouho, a dokonce také jak a k čemu chuťově intenzivní výsledné produkty můžete konzumovat. Kalendář vás přitom provede celým rokem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy
Nakladatelsví: Víkend
Počet stran: 127
Rok vydání: 2025
Autor:: Stefanie Horst

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola